Veelgestelde vragen

Kan de Photobooth overal geplaatst worden?


Over het algemeen kan de Photobooth Deluxe op elke locatie opgebouwd worden die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. De Photobooth Deluxe past door normale deuren (minimaal 80 cm breed) en in een normale personenlift (minimale afmetingen 80 x 130 x 190 cm). De Photobooth Deluxe kan in verband met zijn gewicht en omvang alleen langs korte trappen worden getild wanneer dit vooraf schriftelijk overeen is gekomen. Voor de Photobooth Compact zijn afwijkende toegangseisen van toepassing, deze kan nagenoeg overal geplaatst worden. Alle photobooths (uitgezonderd de Heavy Duty) kunnen uitsluitend binnen op een droge locatie geplaatst worden. Buitenplaatsing is alleen mogelijk wanneer vooraf schriftelijk overeengekomen.

Ik huur zonder begeleiding, wanneer wordt de photobooth geleverd?


Standaard levering en ophalen vind plaats in tijdvakken van 4 uur tussen 08:00 en 18:00 uur. Neem contact op voor de mogelijkheden indien dit niet mogelijk cq wenselijk is.

Moet de locatie bereikbaar zijn per auto?


Om de Photobooth Deluxe te kunnen plaatsen moet de locatie voor een auto met aanhanger of een bestelbus bereikbaar zijn. Wanneer dit niet mogelijk is (bijvoorbeeld in voetgangerzone’s of bij beachclubs) denken wij graag met jullie mee voor een passende oplossing. De Photobooth Compact kan doorgaans overal geplaatst worden.

Ik wil de afdruk personaliseren, tot wanneer kan ik de gegevens aanleveren?


De volgende gegevens dienen uiterlijk 10 werkdagen voor aanvang aangeleverd te zijn: de gewenste tekst, lettertype, kleur en eventueel een logo. Je kunt ook zelf een ontwerp aanleveren, neem in dat geval contact op voor de aanleverspecificaties.

Kan ik de photobooth voorzien van branding / bestickeren?

Ja, het is mogelijk om de photobooth te voorzien van tijdelijk of herbruikbare branding. Dit kan gedaan worden doormiddel van tijdelijke stickers of op maat gemaakte beplating.  Meer informatie:

Is de Photobooth toegankelijk voor rolstoel gebruikers?

Voor rolstoelgebruikers adviseren wij de MiniBooth Plus.

Hoeveel kost een photobooth?

De kosten van een photobooth huren zijn afhankelijk van verschillende factoren. Eventuele kortingen worden meteen in het aanbod meegenomen zodat je altijd verzekerd bent van een zo goedkoop mogelijke voorstel. Vraag eenvoudig jouw maatwerk prijs op via bovenstaand formulier.

Kan ik de photobooth buiten plaatsen?

Ja, wij hebben speciale uitvoeringen beschikbaar die bestand zijn tegen weer en wind. Plaatsing in de tuin, het terras of een festival is geen enkel probleem. Omdat niet elke photobooth hier geschikt voor is dient dit vooraf schriftelijk overeengekomen te worden.

Kan ik een selfie photobooth huren?

Ja dat kan, in principe zijn al onze modellen een selfie photobooth. De kosten van een selfie photobooth kun je eenvoudig opvragen via bovenstaand formulier.

Tips om een photobooth gastenboek te maken

Je kan eenvoudig zelf een photobooth gastenboek maken. Wij adviseren het gebruik van een fotoalbum met verdikte rug (zo heb je voldoende ruimte om de foto's in de plakken). Ter voorbereiding kun je hier strookjes dubbelzijdig fototape in plakken. Zo maak je eenvoudig van een normaal gastenboek een photobooth gastenboek.

Bezig met laden...