Photobooth huren voor kerstmarkt

Herken jij je in de vraag 'Ik wil iets anders dan een standaard photobooth, maar ik weet nog niet precies wat.'

Al jaren verhuren wij photobooths voor kerstmarkten en kerstborrels door heel Nederland. Hierbij is de photobooth altijd een erorm succes! Toch krijgen wij steeds vaker de vraag: heb je iets unieks wat net zo leuk is, niet te veel ruimte in beslag neemt en het liefst niet al te duur?

Ja! Huur nu onze Arrenslee of steigerhouten photobooths!

Arrenslee Photobooth

Dit is een bijzondere photobooth in de vorm van een 2 persoons Arrenslee, speciaal ontwikkeld voor de winterperiode. Neem plaats in de slee, druk op start en de foto's worden direct geprint. Naast de gebruikelijke fotostrips met 3 of 4 foto's is het ook mogelijk om kerstkaarten af te drukken (foto's op 10 x 15 cm formaat). Uiteraard geheel opgemaakt in de stijl van uw bedrijf.

Steigerhouten photobooth

Warm, sfeervol en enorm populair tijdens de winterperiode. Een Photobooth gemaakt van stoere steigerhouten planken. Geleverd met een propkist vol met (kerst)props maakt de photobooth jullie evenement helemaal compleet.

De mogelijkheden

- Onbeperkt gebruik
- Fotostrips printen
- Kerstkaarten printen
- Verkleedspullen in kerstthema
- Decoratie als nepsneeuw en een kerstboom
- Levering en installatie op locatie;
- Huurperiode vanaf 1 dag

Online reserveren van de Arrenslee is nog niet mogelijk, neem contact op met de klantenservice 085 - 016 09 37 voor meer informatie.

 

Bezig met laden...