Op het Movies that Matter festival

1. “De fotostrips gaan nu de hele wereld over!”

2. “Fijn dat jullie altijd bereikbaar waren”

Voor het Movies that Matter festival 2016 huurden wij de Deluxe Classy White. Met de photobooth wilden we het festival promoten en de bezoekers een extraatje bieden. Vooral tijdens het slotfeestje was het hokje een hele leuke toevoeging. Het was heel mooi om te zien dat de gasten zo veel gebruik gemaakt hebben van de photobooth, de fotostrips gaan nu de hele wereld over!

De keuze voor Drost Photobooth Verhuur maakten we omdat zij de meest geschikte booth voor ons festival hadden en de meeste extra’s die we erbij konden kiezen. Het gebruik van het hokje was makkelijk en erg leuk.

De samenwerking was heel fijn, jullie waren altijd bereikbaar en hielpen meteen om problemen op te lossen. Ik zou jullie zeker aanbevelen aan anderen!

Jette Malow, Productie Assistent bij Movies that Matter

Op de negenmaandenbeurs, wat een succes!

“Er werd direct met me meegedacht!”

Marleen van Beek, Marketing manager bij New Fashion B.V.

Wij hebben ervoor gekozen een fotohokje te huren voor de invulling van onze stand op de Nege

nmaandenbeurs. Het doel was om de bezoekers te laten kennismaken met onze website (www.newfashionkids.com), meer naamsbekendheid te creëren en nieuwe inschrijvingen verzamelen voor onze nieuwsbrief. En dat is gelukt! De photobooth was erg populair. Het werkte allemaal erg eenvoudig, de bezoekers konden vooraf hun e-mailadres invullen waarna er automatisch een foto werd gemaakt. Zo ontvingen zij de foto meteen digitaal en konden wij e-mailadressen verzamelen van onze doelgroep. We kregen veel enthousiaste reacties op het fotohokje! Door de bestickering was deze lekker opvallend en helemaal in onze eigen vrolijke cakewalk huisstijl. Hij paste dus perfect in onze stand.

De keuze voor Drost Photobooth Verhuur was snel gemaakt; ze waren het best bereikbaar, leverden snel een goede offerte met een mooie all-in prijs voor vijf dagen en er werd direct met me meegedacht. Verder zoeken was dus niet nodig!

We kijken terug op een succesvolle beurs. De photobooth was zeer eenvoudig in gebruik, eigenlijk hadden we er geen omkijken naar. De goede service, persoonlijke benadering, snelle respons en goede kwaliteit zijn me zeker bijgebleven. Ik ben jullie al aan het aanbevelen onder mijn vrienden en kennissen en blijf dit doen! Ook tijdens de beurs heb ik iedereen die vroeg waar dit mooie fotohokje vandaan kwam doorverwezen naar www.drostphotoboothverhuur.nl. Bedankt!

Bezig met laden...