Over Drost Photoboothverhuur

Drost Photobooth Verhuur is een onderdeel van Drost Fotografie. Drost Fotografie is in 2011 opgericht door mij, Jos Drost. Het klassieke verhaal, wat begon als een hobby, het fotograferen van bruiloften, feesten en partijen was al snel uit de hand gelopen tot een full-time job.

Op bruiloften kwam ik regelmatig fotohokjes tegen. Een ontzettend leuk idee, maar helaas vaak erg amateuristisch uitgevoerd. Hieruit is het idee ontstaan om mijn eigen fotohokje te ontwikkelen. Geen simpele zelfbouw, ik wilde het helemaal anders doen. Het moest een stijlvol, chique en supersnel apparaat worden. Deze aanpak bleek te werken en al snel kwam er een tweede en derde photobooth bij. Daar is het niet bij gebleven, als eerste (en voor zover bij ons bekend) enige aanbieder hebben wij een echte steigerhouten photobooth ontwikkeld gevolgd door een eigentijdse Vintage booth en een speciale Heavy Duty uitvoering voor festivals en all-weather-proof.

Voor moeilijk te bereiken locaties (bijvoorbeeld een kelder aan de gracht in Utrecht? Of een zolderkamer op de Herengracht in Amsterdam?) en voor de kleinere budgetten hebben wij een eenvoudige photobooth ontwikkeld: de MiniBooth (Plus)! Uniek aan deze photobooth is dat deze desgewenst door de klant zelf opgehaald en teruggebracht kan worden in een normale personenwagen. Inmiddels heeft ons vernieuwende concept zich bewezen en zijn onze fotohokjes niet meer weg te denken op de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Met een jong en enthousiast team brengen wij (bijna) dagelijks onze photobooths naar alle uithoeken van Nederland en België.

Met steeds meer terugkerende en vaste klanten hebben wij inmiddels een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd. Het is onze missie om de klant, of het nou een bruidspaar is of een schoolfeest, een fantasitische photobooth ervering te leveren.

Jos Drost

Jos Drost

Bezig met laden...