Onbeperkt gebruik, zonder eindtijd

Huur de perfecte photobooth voor jouw bruiloft, feest of evenement in het centrum van Den Haag of op het strand van Scheveningen. Al onze photobooths zijn te huur zonder eindtijd en met een onbeperkt aantal afdrukken. De photobooth wordt voor aanvang geleverd en blijft tot het einde staan, zonder meerprijs. Vraag meteen jouw maatwerp prijs op via bovenstaand formulier.

Het Centrum

Met keuze uit een witte statische photobooth of bijvoorbeeld een stoer steigerhouten fotohokje voor de klassieke gebouwen. Heb je een locatie met minder ruimte, dan is de MiniBooth Plus de perfecte photobooth. Zo heb je altijd een photobooth die uitstekend op jouw locatie past!

Scheveningen / Kijkduin

In scheveningen en Kijkduin zijn de meeste locaties goed bereikbaar en is levering geen enkel probleem. Speciaal voor de minder goed bereikbare locaties is de MiniBooth Plus ontwikkeld. Dit compacte model kan eenvoudig achterin een 4x4 over het strand getransporteerd worden. Levering en ophalen voor 11:00 uur (venstertijden leverancier) behoord tot de mogelijkheden.

Omgeving

Bruiloft of feest in Wassenaar, Kijkduin, Leiden of omgeving? Geen enkel probleem. Het is ook mogelijk om in de wijde omgeving een fotobooth te huren, inclusief levering en onbeperkt afdrukken zonder eindtijd.

Bruiloft, feest en evenement

Met een groot divers aanbod en huurperiodes varierent van drie uur tot twee weken is er voor iedere gelegenheid een photobooth te huur. Geleverd met de leukste props, een op maat opgemaakte afdruk en een grote voorraad printpapier staat de fotobooth voor succes op ieder evenement.

Photobooth Deluxe Classy White

Geweest in:

  • Theater aan het Spui
  • Haagse hogeschool
  • De Haagsche kluis
Omschrijving

De Deluxe Classy White is een strakke Photobooth die je kan huren voor alle feesten en partijen! Het is een stevige booth waarin al ontelbaar veel leuke foto's zijn vastgelegd. Als je een mooie locatie hebt gevonden in of rondom Den Haag en je wil graag al je gasten een leuke herinnering aan de party meegeven, huur dan vooral deze prachtige Classy White. Met de gekke en grappige propspullen die bij de booth geleverd worden krijg je er nooit genoeg van!

Photobooth Deluxe Wood Edition

Geweest in:

  • Fokker Terminal
  • Tram Remise
Omschrijving

Deze Deluxe Wood ziet er ruw en stijlvol uit. Het is vooral een eyecatcher in een strandtent of in een sfeervolle kroeg. Geef je bijvoorbeeld een feest aan het strand in Scheveningen, dan is dit de booth waar je naar op zoek bent! 

Photobooth Deluxe Vintage Style

Geweest in:

  • Oscars Scheveningen
Omschrijving

Kinderfeestje, retro-thema of gewoon op zoek naar een kleurrijke booth? Het speelse uiterlijk van de Deluxe Vintage hoort daar echt thuis! We dagen je uit om zoveel mogelijk foto's te maken. Met een druk op de knop maakt de Vintage Photobooth 3 of 4 kwaliteitsfoto's en print twee strips om in het gastenboek te plakken of zelfs een mooie collage te maken. 

Photobooth MiniBooth/MiniBooth Plus

Geweest in:

  • The Beergarden
Omschrijving

Als je in de buurt van Den Haag of Scheveningen een feest geeft en voor altijd vast wil leggen wie er waren, dan is deze MiniBooth (plus) niet te missen. Deze prachtige booth is de kleinere versie van de Photobooth Deluxe. Ondanks dat hij wat kleiner is, is de kwaliteit van de foto's en de gebruiksvriendelijkheid geweldig! Met een druk op het touchscreen en een brede lach maakt de Booth 3 of 4 prachtige foto's en print deze direct dubbel uit met de gepersonaliseerde print op het stripje. Je kan zelfs de poot van een kleur voorzien, zodat hij nog beter bij het thema van het feest past. 

Bezig met laden...