De beste photobooth tips

 

1. Wil je dat de photobooth een groot succes wordt? Zorg ervoor dat de photobooth op een logische plek staat:

Goede plaatsen:


In de zaal vlakbij de ingang;
Op een 'rustige plek' in de zaal met voldoende vrije ruimte rondom de photobooth;
Op de looproute naar bijvoorbeeld de toiletten en/of de rookruimte;
Het belangrijkste, zorg dat de photobooth niet ergens 'weggestopt' staat.

Afraders:


Op of vlakbij de dansvloer;
Naast de bar;
In een hal van minder dan 3 meter breed;
Vlakbij de speakers;
In een aparte ruimte.

 

2. Maak een uniek gastenboek!

Laat uw gasten hun mooiste foto's in het gastenboek plakken. Je kunt eenvoudig zelf een fotogastenboek maken door vooraf strookjes dubbelzijdige fototape in een (foto)album te plakken. Scheelt een hoop tijd en gestuntel op de avond zelf.

 

3. Geen ruimte voor de photobooth?

Meet the minibooth (photobooth compact)! Deze photobooth kan praktisch overal geplaatst worden. Denk hierbij aan een kleinere feestzaal, een lastig bereikbare zolder, een woonkamer of een beachclub.

Heb je binnen geen ruimte of vind je het gewoon leuker om de photobooth buiten te plaatsen? Kies dan voor onze Heavy Duty uitvoering (Festival booth).

 

4. Maak je photobooth uniek

Maak de photobooth extra persoonlijk. Niet alleen de afdruk kan in jullie eigen stijl gemaakt worden, maar bijvoorbeeld ook de props, het gordijntje of zelfs de hele buitenkant van de booth kunnen gepersonaliseerd worden.

 

5. Extra lang photobooth plezier

Wil je de photobooth tot het einde van het feest blijven gebruiken of bijvoorbeeld ook al 's middags tijdens een receptie? Kies er dan voor om een photobooth zonder begeleiding te huren. Hierdoor kun je voor en voordelige prijs de photobooth zolang gebruiken als jullie zelf willen.

Bezig met laden...