Rotterdam

Huur hier een prachtige fotobooth voor je feest in of rondom Rotterdam! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onderaan de pagina alle Fotohokjes die wij aanbieden of vraag gelijk een offerte aan!

Kom jij een dag tegemoet om nooit meer te willen vergeten? Zoals een bruiloft, verjaardag of een evenement. Huur dan bij ons een prachtige photobooth naar keuze! In of rondom Rotterdam! Met de fotobooth is je dag nooit meer te vergeten. Mooie en leuke foto's die zullen worden gemaakt door maar een druk op de knop. De fotobooth word geleverd met onbeperkte afdrukken. En het opbouwen dat doen wij! Dus vraag zo snel mogelijk een offerte aan voor uw gekozen fotobooth.

In het centrum

Huur een mooi fotohokje voor in het centrum van Rotterdam. Wij bieden verschillende maten en soorten hokjes aan, dus als je een bijzondere locatie gekozen hebt, vraag dan vooral een offerte aan om je mogelijkheden te bekijken. Vooral de minibooth is een ideaal hokje voor de echte binnenstad, omdat deze makkelijk past in liften of trappen.

Rondom Rotterdam

Wij transporteren in een wijde omgeving, dus ook een eind buiten Rotterdam kan iedereen onze mooie fotobooths huren.

Nesselande of Capelle

Ook in Nesselande en Capelle zijn booths erg populair. 

Photobooths

Deluxe Classy White

Geweest in:

  • Hudson Bay (met stickers)
Omschrijving

Mooie stevige booth, ook verkrijgbaar in een buiten-versie. 

Photobooth Deluxe Wood Edition

Geweest in:

  • The Boathouse Kralingse Plas
Omschrijving

Deze booth is gemaakt van ruw hout en heeft een prachtige uitstraling.

Photobooth Deluxe Vintage Style

Geweest in:

  • Locatie
Omschrijving

Houd je wel van kleurrijk en vintage? Dan is deze booth echt iets voor jou en je feest! Allemaal kleuren binnen en buiten de booth en een donkerbruine kleur hout zorgen voor een echt retro effect.

Photobooth MiniBooth (plus)

Geschikt voor:

  • Kleinere ruimtes
  • Hogere verdiepingen (trap of lift)
  • Gekleurde poot
  • Verbinding met Facebook
Omschrijving

De kleinere versie van de Deluxe Booth. Deze Mini is heel leuk voor bruiloften en bedrijfsfeestjes. De gekleurde poot en gepersonaliseerde afdruk zorgen voor een mooie kwaliteitsprint die de gasten mee naar huis kunnen nemen of in het gastenboek kunnen plakken.

Bezig met laden...