Zakelijk Photobooth huren

Of je nu een chique zakendiner organiseert in het Amstel hotel of op zoek bent naar een partner voor twee weken beurs in Stockholm, wij gaan iedere uitdaging aan. Met jarenlange ervaring in de zakelijke branche, adviseren wij graag over de beste oplossing. Ontvang door middel van bovenstaand formulier binnen vijf minuten een maatwerk offerte met alle mogelijkheden in je mailbox. Een photobooth huren is mogelijk vanaf drie uur tot circa twee weken

Feest & evenement

Personeelsfeest, beurs of winkelopening. Voor iedere situatie is er een goed passende photobooth te huur. De compacte MiniBooth kan geplaatst worden op een beursstand van bescheiden formaat, terwijl de Photobooth Deluxe niet te missen is in een grote feestzaal.

Branding

Voor enkel en/of veelvuldig gebruik zijn er verschillende mogelijkheden op het gebeid van branding. Door gebruik te maken van op maat gemaakte beplating kan de branding over langere periodes keer op keer ingezet worden. Full-color branding is mogelijk met de Photobooth Deluxe en de MiniBooth Plus.

Huurperiode

Een paar uur of meerdere dagen beurs behoren tot de standaard mogelijkheden. De Photobooth wordt door ons gebruiksklaar op locatie afgeleverd en na afloop van het evenement weer opgehaald. Indien gewenst behoord een host / gastheer / promoter tot de mogelijkheden.

De Photobooths

Photobooth Deluxe Classy White

 • Chique evenementen
 • Full-color branding
 • Ruime beursstand
 • Buitenplaatsing (speciale uitvoering beschikbaar)
Omschrijving

Dankzij zijn strak witte uiterlijk is deze photobooth bijzonder geschikt voor zakelijke evenementen. Tevens is het mogelijk om dit fotohokje te voorzien van full-color branding. Hiermee wordt de photobooth onderdeel van de beursstand. Ook is het mogelijk om een boodschap of logo op het extra scherm aan de buitenzijde te tonen. Laat met de fotostrip uit de photobooth een blijvende herinnering achter bij de bezoekers. Via onderstaande knop heb je een maatwerk offerte binnen vijf minuten in je mailbox.

 

Photobooth Deluxe Vintage Style

 • Personeelsfeest
 • Borrel
 • Familiedag
 • Thema feesten
Omschrijving

De eigentijdse Photobooth Deluxe Vintage Style is anders dan alle andere. Het bovenste deel is donkerbruin gebeitst terwijl de onderste helft is voorzien van vintage schrootjes in moderne pastel kleuren. De ronde afwerking rondom de flitser en de schermen maken het geheel compleet. Aan de binnenzijde (tegenover de camera) zijn de schrootjes tot bovenaan doorgetrokken waardoor de achtergrond van de photobooth uit echte vintage schrootjes bestaat. Het tweede scherm aan de buitenzijde zorgt voor ongekende interactie. Deze photobooth heeft in de afgelopen jaren een ware 'fanbase' opgebouwd met steeds terugkomende klanten. Via onderstaande knop heb je een maatwerk offerte binnen vijf minuten in je mailbox.

Photobooth Deluxe Wood Edition

 • Authentieke locaties
 • Beachclubs
 • Bruin cafe
 • Steigerhouten thema
Omschrijving

Deze photobooth heeft een hele warme, maar robuuste uitstraling. Steigerhout is hipper dan ooit en wij snappen wel waarom! Het is stijlvol en tegelijk heel toegankelijk. In een strandtent past deze photobooth vaak uitstekend in het interieur, maar eigenlijk past deze mooie photobooth op elke locatie wel. Het tweede beeldscherm aan de buitenzijde zorgt voor veel lol onder de gasten die willen zien wat er zich in de photobooth afspeelt. What happens in the photobooth, doesn't stay in de photobooth! Via onderstaande knop heb je een maatwerk offerte binnen vijf minuten in je mailbox.

Photobooth MiniBooth / MiniBooth plus

 • Kleinere ruimtes
 • Koppeling met Facebook
 • Winkelopening
 • Zelf te vervoeren (bijv. voor buitenlandse beurs)
Omschrijving

Deze alleskunner is ondanks zijn formaat niet te missen. Met een stoere (led verlichte) poot, past de MiniBooth op bijna iedere locatie. Full-color branding, koppeling met Facebook of zelf tussentijds verplaatsen zijn geen enkel probleem met deze kleine krachtpatser. Via onderstaande knop heb je een maatwerk offerte binnen vijf minuten in je mailbox.

Bezig met laden...